BURSDAGSFEIRING

Til helgen blir det storstilt bursdagsfeiring.

Eldstejenta mi fyller 9 år på selveste 1. april – et ekte aprilsnarrbarn 🙂

Men i år gjør jeg det enkelt, det blir pose… haha 🙂 Men det blir godt likevel. Unger trenger ikke avanserte kaker. Mine barn har fått hver sine avanserte kaker en gang, etter det sank jeg krava. Minstejenta fikk i sin tid en Prinsesse Sofia kake. Denne gjorde jeg enkel. Jeg lagde en stor skuffekake i sjokolade, hadde på et lag med Icing (ligner marsipan) – og la over et ferdig spiselig bildetjeg bestilte fra nettet – her var det bilde av henne i ene hjørnet og et stort bilde av Prinsesse Sofia og slottet hennes fremme. For å få kaken finere, sprøytet jeg små rosetter rundt bildet som ramme. Fikk masse skryt av denne. Det skulle ikke mer til.

Til eldstejenta lagde jeg en Barbiekake en gang. DET var mye arbeid….

For selve kjolen lagde jeg små rosetter i smørkrem, et veldig finurelig arbeid, særlig når jeg satt oppe til 3 om natta for å få den ferdig, stressa som jeg var.
Men kaka ble fin den og jeg fikk mye skryt av den.
Men det ble med den gangen.

I år blir det Brownies fra pose, sjokoladekake i langpanne, muffins med lilla glasur og krone på, små shotglass med blåbærgele, og bittesmå vaniljeboller fylt med vaniljekrem – ferdige fra pose! – som jeg tenkte toppe med litt melisglasur.
Jeg tipper det blir mer enn nok. Også må de selvsagt få pølse med brød da.

Men jeg skal pynte fint her, med ballonger i ulike farger, og lilla løper og lilla «diamanter» på bordet.

 

 

Annonser

Skrevet av

S

Frue som snart nærmer seg 40 års krisa, gift og har to barn (6 og 9 år), blogger om hverdagslivets trivialiteter ispedd litt humor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *