EBAY

Jaja, så har jeg fått dilla på Ebay jeg også 🙂 – og Wish 🙂

Man blir lett hekta når man kan gjøre så mange gode kupp. Eneste aberet er at en må vente litt på varene. Bestiller en fra UK eller Tyskland får man gjerne varene innen en uke (jeg har bestilt sengetøy og gardiner av veldig god kvalitet derfra til ungene – med Trollsmotiv til ene jenta mi, og My Little Pony til yngste).
Bestiller man fra Kina, må man gjerne vente 3-4 ukers tid før det ankommer.
Det må man nesten regne med siden frakten er gratis. Fra Korea går det gjerne litt fortere. Her er det også bedre kvalitet på varene, så jeg vil anbefale – i alle fall om det er kosmetikk du bestiller, bestill fra Korea. Bestiller du fra Kina så vet du ikke hva du får. Leker og sånn derimot er av god kvalitet. Det er ikke verre å bestille direkte fra Kina enn å kjøpe i en leketøysforretning her hjemme. De fleste av lekene vi kjøper er jo «made in China». Kineserne er flinke de. MEN det finnes en del humbug business der også, så vær litt obs.
Sjekk tilbakemeldinger fra andre kjøpere før du handler hos en selger. Hvis de har dårlig score (98 % og dårligere) bør du ikke handle. Sjekk i alle fall hva de som har skrevet dårlige tilbakemeldinger har skrevet.

 

Jeg har bestilt en del fra Wish og Ebay i det siste, så i neste innlegg skal jeg dele noen av kuppene jeg har gjort 🙂

Annonser

Skrevet av

S

Frue som snart nærmer seg 40 års krisa, gift og har to barn (6 og 9 år), blogger om hverdagslivets trivialiteter ispedd litt humor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *