Ting jeg har funnet på ebay og wish

Trollssengetøy  – super kvalitet, herlig, mykt stoff, tørker superfort på tørkestativet.

http://www.ebay.com/itm/371734834815?_trksid=p2057872.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Trollsgardinene jeg kjøpte var visst utsolgt, så her har jeg ikke link, men det er bare å søke. Jeg bestilte gardinene fra Tyskland . Kjapp levering og bra kvalitet. Eneste aberet var at disse gardinene var stooore, jeg har bare helt alminnelige husmorvinduer på rommet til datteren min (huset er fra 60 tallet) – og en lengde holdt masse til et vindu, vi måtte til og med klippe det av i lengden, og sydde altså en lengde til to gardinhøyder til vinduet. Den andre delen har vi i reserve  i tilfelle lillesøster blir lei av My Little pony gardinene.

 

 

Annonser

Skrevet av

S

Frue som snart nærmer seg 40 års krisa, gift og har to barn (6 og 9 år), blogger om hverdagslivets trivialiteter ispedd litt humor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *